Oldalak

2012. június 21.

A TeCső ikonjai



Vannak, akik a "szivárványos űrmacskára" vannak rákattanva. Akár az eredetire, akár a szomorúra, az oroszra, a mexikóira, a franciára, az angolra, az amcsira vagy akármelyik típusára, melyek tényleg jók - általában. Én is szeretem ezt a macskát, de hogy miért, azt én se tudnám megmagyarázni, hisz most komolyan (ezt olyanoktól kérdezem, akik szeretik) mit szeretünk benne?



Június 4-én nagy megrázkódtatás érte a trolololololololistákat, azokat akik az orosz Eduard Khil [ismertebb nevén: Trololo Guy :)] híres számát egész nap tudták dúdolni, hallgatni stb. Úgy mint az előbb említett Nyan Cat-nek, ennek is van honlapja - bár ezt előbb nem mondtam, "jobb később, mint soha..."


A két honlap (a két értelmes honlap):
http://trololololololololololo.com/
http://nyan.cat/

A NC-ből két játékot is csináltak, a FLY-t és a LOST IN SPACE-t. Nagyon jók, érdemes kipróbálni. Én inkább a másodikat (Lost In Space) ajánlanám... :)

Na, de most a többiről beszélnék. Ha valaki felmegy a TeCsőre, akkor számtalan (számos) ilyen, NC-hez hasonló rajzfilmes állatról szóló idegesítő dalt talál. Én ebből néhányat megemlítenék, ami tényleg hallgatható (tlan?).

Először is a narválok. Ha valaki nem tudná a narválok delfinhez hasonló, hosszú agyarokkal megáldott vízi emlősök. Hogy azért tudjuk, hogy néz ki egy narvál. Mellékeljük a jobboldalt elhelyezkedő narvál képét. Nem mintha beszólnék a Google-nek, de egyszer sem fogadja el a narvál szót. Ezért: narvál, narvál, narvál, narvál, narvál... bár ez csak engem idegesít, ha aláhúzza. Ha jobb gombbal kattintok, akkor a narválnál felajánlja a varnál szót, a narváloknál pedig a nálatok és nagyotthallok szavakat, de nem piszkálom tovább ezt a csodás keresőprogramot. :) Bocsi...

Na, de mi lett a narválokból? --> NARWHALS, NARWHALS
Könnyen érhető, feliratozott komoly szöveggel megáldott intelligens biológia bemutató erről a csodás fajról... nem, csak az első kettő dolog igaz... Érdemes megnézni vagy ezt vagy a 10 órás változatát (itt)!!!






Csodás, nem? Fülbemászó, ugyanúgy, mint a NC. Partihangulat!!!!!! És nem is nehéz a szöveg. Az itteniek (újak) közül nekem ez a kedvencem. De miért?...

Aki a nyugodtabb, békésebb dolgokat szereti, annak itt a jazzes változat: Jazzwhals: link

A második a RUSSIAN DANCING MEN, ami szintén fantasztikus és értelmes. Nem annyira jó, mint a narválok. De azért itt a link. Ez sikeresebb az interneten, mármint a TeCsőn.


A harmadik szintén az értelem magasán található, a CRABS azaz rákok. Nagyon értelmes szöveggel rendelkeznek és ... Hebidibábágibáhééé!


De a legjobbak akkor is a 10 órás változatok. Az oroszosból és a narválosból van 10 órás, valamint NC-ből és Trololoból is. Van még a Taking the Hobbits to Isengard, ami szintén 10 óra értelmet foglal magába. De amit egy ideig (kb. 30 percig vagy tovább?) el lehet hallgatni, mert nem olyan idegesítő. Ezt a moldávok teremtették. Nem tudom melyik évben, de indítottak egy csapatot az Eurovíziós Dalfesztiválon, melynek tagja egy szaxofonos pasi volt. Ez az ember szaxofonjával  már több mint 22 millió meghallgatást megért. S valahogy mégis kikapcsolja az embert a mindennapi stresszből. Na, ez értelmes mondat lett, úgy mint az eddigi videók. Arra sarkallok mindenkit, hogy csináljon ilyeneket, s szórakoztassanak velük engem és a nagy nézőközönséget. A bejegyzést az EPIC SAX GUY zárja 10 órás előadásával. Közben el lehet néha menni, nem fog megsértődni...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése