Oldalak

2012. szeptember 26.

A legjobb videók


Megvolt a 2000. látogatási alkalom. Szerintem ez jó! Sőt biztos az. Ünneplés gyanánt most bemutatom a kedvenc videóimat, előtte kisebb leírással, alatta képpel, s alattuk van a YouTube link. Ünnepelj velem!

1. Schimán: A székely meg a fia
Egy videó, amit magyarok készítettek, s sikeres is lett. Sok fájdalmas szóviccel, gyors, értelmetlen, de akkor is lenyűgöző jelenetekkel rendelkezik a Székely meg a fia, akik kezdetben fát vágnak, majd egy hegy, dementor, minden. Paint-tel lett rajzolva, de így a legjobb! FIGYELEM! csúnya szavak jelennek meg, s néha sértő megjegyzések! Kedvenc részem: Szilvásbuktát, mert azt szeretem. ; Ketten jönnek le a hegyről: az egyik futVA, a másik medVE. :))))))))


LINK: itt.
2. Soha ne mondj nemet egy pandának! (Never Say No To Panda!)
Egy videó, pontosabban egy reklám, még pontosabban egy sajtreklám, melynek szereplője egy Panda, aki aranyos szemével nézi a sajtot nem vásárlóakat, evőket stb., majd utána szétver mindent. Szeretem ezt a videót, még pedig azért, mert jó.

LINK: itt.
3. Titanic Super 3D
A 90-es években jött, és süllyed a Titanic, a filmben, a film maga nem, sikeresnek bizonyult. Idén újból megcsinálták. Nem kezdték előről: "Na, építsünk, tervezzünk, jaj a DiCaprio most nem vállalja el..." stb. Nem, csak háromdimenziós formulába dimenzionálták. És akkor berakták szuper 3D-be, de ez már csak poén. Áthülyéskedve, új akciókkal, rendezőkkel (J. J. Abrams, Michael Bay, George Lucas) itt a...

LINK: itt.
4. Kegyetlen láncszem
Az RTL 2 megjelenésével újra feltűnik Máté Kriszta, aki a Forró nyomon c. műsort fogja vezetni. De korábban vezette a Leggyengébb láncszem c. kvízműsort, ahol az volt a kiszabott feladat, hogy legyen kegyetlen. Összejött. Ezt Gálvölgyi János ki is parodizálta, méghozzá nagyon tökéletesen. Mivel a sorszámok nem jeleznek semmilyen tetszési sorrendet, ezért mondom: IMÁDOM!!!

LINK: itt.
5. Magyarország, én így szeretlek!
Korábban volt egy sörreklám, amiben elmondták, hogy mi mindent szeretnek Magyarországon (villamos, nők, vízilabda, mákos guba stb.). Ezt megint megcsinálta Gálvölgyi János, ezt is pompásan. Kedvenc részem a  villamosos.

LINK: itt.
6. MinDig TV
Reklámok. Vannak. A MinDig TV régi-új reklámja 2011 óta egy Rudolf Péteres sok ostoba adót reklámozó reklám, amire nincs is szükség. De ha mégis léteznének, azért jót nevetnénk...

LINK: itt.

7. AsztroShow
Bagi Iván és Nacsa Olivér is sokat parodizált már, és parodizál is, és fog is, reméljük, s nemrég a Szálka c. műsorukban elkészítették az AsztroShow paródiáját, ami ténylegesen azt mutatja be, hogy ténylegesen miről is szól egy ilyen betelefonálós jövendőmondó műsor. Nagyon is ajánlom mindenkinek, ki hisz benne, ki nem.

LINK: itt.

8. Pocak!
Az Activia reklámok közül sok Szulák Andreával foglalkozott, de most jött a terhes kanáris néni, aki nem ér rá, s a hasa egy báb. Valami eszméletlen! Készítettek egy újítást, ami nem lett olyan jó mint az oridzsinál! :-D

LINK: itt.
9. The BEST
Nem mondok róla semmit, egyszerűen tökéletes, aminél csak el kell indítani!


10, The 2. BEST
Charlie, csak nézd meg ezt is!

LINKEK: itt. itt. itt. - a három link más-más
11. Ding Ding Dong
Sokan gondolnának Csonka András hasonló című dalára, amiről nem mondok semmit..., de ez nem az, ezt a németes nevű Günther énekli. Hallgasd meg! Ajánlanám azt, amiben két fiú énekli, de az eredeti klip is szemeitek elé tárulhat.

LINK: itt.


Van több is, amit szeretek, de most ennyire volt idő... :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése