Oldalak

2013. április 13.

Töltsd le, ha jót akarsz: Where's My Water?



   Ez az új rovata a M.A.Z.-nak. Tudom, eléggé fenyegetően hangzik, legalábbis a vége, de végül is én csak arra gondoltam, hogy töltsd le az alábbi applukációkat, ha valamiféle jó programot szeretnél játszani az Android-os készülékeden. De gondolom, mindenki látja, hogy ez a cím egy eléggé hosszú lenne, ezért lett a rövidített változat. De hogy miről is szól? Benne van a hosszú címben... De lássunk neki, az első applikáció nem más, mint a...


WHERE’S MY WATER


   Besorolás: játék / gondolkodósabb, viccesebb kategória
   Ár: ingyenes, de biztos van szuper-extra izé-bigyó, ami már fizetős!
   Elő- és utóélet: Where's my Perry? (írás, lsd. lejjebb)
   Lényeg:
Ilyen pl. egy pálya.
   Ez a játék egy kis, cuki, szerelmes, és türelmes krokodilról szól, aki a csatornában él, s egyszerűen csak jaj, mikor megnyitja a zuhanyt, nem jön soha a víz. Ő Swampy. A víz meg azért nem jön mert el vannak törve a vízvezetékek, ehhez valamilyen szinten (nem tudom még nagyon hogy, de) kapcsolódik Cranky, a gonosz krokodil... A játékosnak (neked) az a feladatod, hogy a vizet elvezesd hozzá a földön, növényeken keresztül, de vigyáznod kell, hogy csak is víz érkezzen el hozzá, ne pedig lila mérgező cucc, vagy zöld maró folyadék (tuti, hogy nem ez az igazi szakkifejezés...), s közben összeszedd a 3 kacsát. A kacsákat akkor tudod összeszedni, ha víz éri őket is, csak persze Swampy-nek is jusson már valami víz. Ha több vizet kap a kis krokodil, akkor bónusz víz pontot kapsz, meg ha gyorsan csinálod, akkor
meg szeretne fürdeni, de
időbónuszt, de általában egy idő után már nem az időbónuszra törekedsz. A kacsák összeszedése azért fontos, mert ha nem csinálod meg, akkor nem tudsz továbblépni a következő "fejezet" pályáira.

   Vélemény:
   Nagyon letudja kötni az embert (na, nem úgy...), és még a hozzájáruló zene is elfogadható, vicces, aranyos, és ténylegesen gondolkodni kell hozzá, mert nem mindegy hova is vezeted el a vizet.
   Egyéb: van egy másik verziója, a Where's My Perry, ami Kacsacsőrű Carry-ről szól, a Phineas és Pherb-ből, de elvileg abban az ingyenes változat az szintén DEMO!
   Hely: Van interneten is, de az csak DEMO, le kell tölteni Android-os telefonra, vagy App Store-ban kell megvenni, de azt nem tudom, miképp kell, nincs iPhone-om... :-) Jó játékot!



* ahány zöld android, annyi pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése