Oldalak

2013. szeptember 17.

Útvonaltervező, úticél: M.A.Z.

Útvonaltervező, úti cél: M.A.Z.
avagy kik nézik a blogot, és hogyan fedezik fel
   Így másfél esztendő (év) után, immáron - ha jól emlékszem - második vagy harmadik alkalommal szólalok fel a drága látogatók ügyében. Ugyanis szerintem nagyon is érdekes, és főképp érthetetlen, hogy kik nézik a blogot, honnan, és vajon miért? Erre van egy nagyon jó segítségem, az én forrásom, a blogkészítő Statisztika oldala, melyből megtudom azt, amire nem is számítanék... csak néha :-)

   Eddig 5300 körüli a látogatók száma 2012. február 22. óta. Ebből 60 látogató szerény személyem volt, ez nem tagadás, de az is lehet, hogy több. Ez akkor jött le nekem, mikor a kezdés napján már 40 ember megnézte, miközben ez eléggé lehetetlen, főleg, hogy akkor még nem nagyon volt híresztelve, hogy hejhó, itt a blog, nézzétek, mert jóóóó!

   Az első országok, akik meglátogatták a www.zalunia.blogspot.com oldalt: drága, jobban teljesítő Magyarországunk, a kemény, de mégis poénos Oroszország, és az USA. Az USA mindenhol ott van, szóval azon nem nagyon lepődtem meg, de hogy az oroszok mit néztek rajta, majdnem fél évig, arra már tényleg nem tudok okot találni. Persze, nézzék, hogy azt hihessem, hogy nagyon népszerű, de azért mégis jobb, ha érti az ember, hogy mit olvas, mit néz meg stb. Rajtuk kívül itt volt fél Európa, britek, franciák, németek, hollandok és mindenki más, SVÉDEK is :-) De ugyanúgy rendelkezek pakisztáni, indiai, kínai és dél-koreai látogatókkal... De Dél-Amerikából is van, Afrikából még nem, szóval üzenem nekik, hogy húzzanak bele.

   A Top 10 nemzet, akiknek jár a köszönet: magyarok, amerikai egyesült államokbeliek, oroszok, németek, olaszok, románok, szerbek, franciák, angolok és drága szerető szomszédaink a szlovákok.

   "Véletlenek is vannak..." - ahogy Pingerio De Morcio, a hírtelen ősolasz filozófus nem mondta. Ugyanis szerintem a látogatások fele csupán a véletlenből fakad, ugyanis a Statisztikák oldalon azt is látom, hogy milyen szavakra keresktek rá, s honnan találtak rá a blogra, vagy mire hivatkoztak, meg ilyenek... Hát ez még furcsább, néhol linkeket is közölni fogok, de van, ahol a médiatörvény, kiskorú meg bla-bla jogos dolgok miatt inkább nem publikálnám a pontos címüket.

   Activia Pocak, Sid Nagymama, 101 kiskutya Glenn Close, életrevalók, ice age - ezek voltak a legfőbb keresőszavak, aminek a drága, szeretett Google a M.A.Z.-t adta ki, mint valahanyadik találat. Ennek köszönhető, hogy a legtöbbször nézett bejegyzés a M.A.Z. Filmajánló: JÉGKORSZAK 4. , ami igazából nem annyira jellemzi azt a minden, ami én... remélem nehezen követhető! örülök, hogy 755 ember rám hallgatott, és megnézte a Jégkorszak 4. részét, de igazából - bár ezt sokan gondolhatják - nem ez a blog célja. Ezért van kevesebb filmajánló, azaz kb. nincs is, mert a Minden Ami Zalán nem Minden Ami Film!

   A legdiplomatikusabb, legérthetőbb és legésszerűbb keresőszó: www.zalunia.blogspot.com

   Na, és a kedvencem, amit kb. havonta megtekintek, s jókat röhögök, ámulok, s bámulok... Eleinte a trollface.ru oldalról jelentkeztek a látogatók, akik természetesen oroszok voltak. Ez olyan mint a magyar változata, csak orosz mémekkel (ugyanazok), szövegekkel... De sose találtam semmi olyat, hogy nagyon jó ez a zalúniás blog vagy épp ellenkezőleg, hogy de pocsék, fujj! - hisz akkor már lerohant volna a Krasznaja Rosszija, az orosz hadsereg...

   Továbbá valami török oldal, egy youtube-linkes oldal (?), egy vámpíros nevű oldal, amin blográták vannak, meg statisztikák, bár itt se nagyon találom a saját oldalam kommentjeit, akár pozitív, akár negatív. Legjobb blog sztoris címen (nem ez a neve, csak a lényege kb.) nézték meg egy pornóoldalról, aminek részleteit nem írnám le, ugyanis kicsit nagyon perverz. És be se linkelem! Van olyan oldal, amin igazából nincs semmi, csak linkek, amiket én néztem, valamint az olyan oldalak, amik the page not found-lapok, amiknél nem található semmi infó semmiről, semmikor, sehol... :-) És természetesen a drága jó google.com.

   Na, ezek után, azt kérem/kívánom meg stb., hogy azért nézzétek, ami! ne azért, ami nem! Továbbá, aki valami külföldi ide-nem-kapcsolódó honlapról érkezik ide, írja már meg hozzászólásnak, hogy miképpen is talált rám, köszi :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése