Oldalak

2012. december 21.

Jaj nekünk, vagy mégsem...


Jaj nekünk, vagy mégsem...

   Hogy vége-e a világnak, s a kifordított maja jövendölés bejött-e, könnyen megtudhatjuk. Tegyük fel a kérdést: Élek? ha erre igen a válasz (akár kimondjuk, akár nem), akkor túlélted a világvégét, 2012. december huszonegyedikét. Ha a kérdésre nem a válasz, akkor csak vagy kíváncsi vagy, hogy ilyen esetben mit írok, vagy tökre nem érdekel igazán, mert nem érdekel és kész, vagy mondtál egy igent, de a folytonosság kedvéért elolvasod a nem-es részt is, vagy indokot keresel, hogy lehülyézhess, vagy bolond vagy, ugyanis ha tudsz szóban vagy magadban erre a kérdésre válaszolni, ÉLSZ te is.

   Még igaz, hogy tart legalább 1 óráig ez a nap, de már a minden (filmes) pusztítás helyszínéül szolgáló Egyesült Államokban is élnek (legalábbis nem találunk (még! (de ne is!)) olyan cikkeket (találatokat) a Google-n, hogy mind meghalt vagy üres Amerika stb...), azaz élünk, örüljünk nekik. Sajnos, nem sajnos vannak olyan emberek, akik teljesen hittek a világvége-mítoszban, s mindenükkel felhagytak, kihasználták az élet utolsó évét, hónapját, hetét, napját, akármilyen volt előtte is az életük. Csak ha az elkövetkező 2 órában szintén él az USA, és mi is, akkor elrontották az egész életüket. Akkor ők "meghaltak", csak nem szó szerint.

   A világvége eddig izgalmas, érdeklődést felkeltő, embereket felcsigázó téma volt, hogy Figyelj, te... izé, szóval hiszel a világvégében? meg minden, s a többség felelete az volt: Jaj, hagyj már! vagy Dehogy! stb... De azért mégis izgatta az embereket a téma, még ha nem is hittek benne, vagy féltek tőle, s nem tudták volna, hogy jaj, mit is tegyenek az utolsó napjukon. Baráttal, családdal, külföldön, otthon, sírni, még egy utolsót nevetni... Szerencsére ez az idő még nem jött el, s kedves Univerzum, kedves Mindenek Ura, még ne is jöjjön el, kérjük sokan!

   Amúgy a Nostradamus-féle Gangnam Style-os jóslat se jött be, s még tart a nap, s közel tart az 1.000.000.000-hoz, de most már inkább ne jöjjön össze - reménykedik az, aki meg ebben hitt, vagy aki hallott erről, egyből hülyeségnek gondolja. Ki tudja... csak nem.

   Oldalakon írták: Kamu volt a maják jóslata - hát már bocs, de a maják nem azt mondták, hogy Kedves Emberiség, ezen a napon kipurcan mindenki. UFF! csak korszakváltásról szólt regéjük, naptárjuk.

   Igazából ezt korábban írtam, de ha mégis BUMM lesz, vagy bármi más, nem lövöm le azt a "gyilkos poént", s jobb félni, mint megijedni, meg nem akarok lódítani a (kedves) Olvasónak.

   A túlélés törvénye: éld túl.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése