Oldalak

2012. december 23.

M.A.Z. Sorozatajánló: Számkiszervezett


   Megújult kinézettel valószínűleg utoljára jelentkezik a 2012-es évben a M.A.Z. Sorozatajánló című és tartalmú rovata. Az évet (valószínűleg) olyan sorozattal zárjuk, amire most rá vagyok kattanva, bár lehet, hogy az eddig egy évadot megélt sorozatnak nem is lesz több évada, ugyanis 2011 óta még az USA-ban sem mutattak be új epizódot... Mindegy, azért jópofa, nekem nagyon tetszik.


   Lényege, röviden: Egy Todd Dempsy nevű srácról szól, akinek váratlanul Indiába kell költöznie, miután az igazán idióta termékeket gyártó cég, ahol dolgozik, kiszervezi a call centerét Mumbaiba. A sitcom fő humorforrása a két ország között húzódó hatalmas kulturális szakadék: Toddnak mindent meg kell tanítani indiai munkatársainak az amerikai (pop)kultúráról, hogy a dolgozói megértsék a cég termékeit, neki magának pedig fel kell dolgoznia, hogy tipikus amcsiként helyt kell állnia egy tipikusan nem amcsi országban.

   Kicsit hosszabban: Todd dolgozói a nem is inkább dolgozó, hanem Tom elbocsátását nyíltan kimondó Rajiv, a helyettes elnök, Gupta, az idegesítő, mindig beszélő bolond, Manmeet (Makúr, magyarban), aki Todd legjobb barátja, tanácsadója, aki szereti a hölgyek társaságát, a hőn vágyott Asha, s még fontos a csendes, de kedves Madhuri. Nem dolgozók, de fontosak: Charlie, Todd Indiában megismert amerikai, néha eléggé barom barátja, aki amúgy jófej, és az ausztrál barátnője, Tonya.

   Miért ajánlom? Mert vicces, ebből meglehet nézni egymás után több részt, tényleg bemutatja a kultúrák és emberek közti szakadékokat, meg mint már mondtam vicces!, de tényleg. Comedy Central-on van késő szombat este. Nézzétek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése