Oldalak

2013. május 14.

Eurovízió 2013-ról, röviden


   Ma, este 8-kor, ha jól emlékszem elkezdődik a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál, kedvenc műsorom 1. elődöntője. A házigazda a már említett és tényleges Svédország, pontosabban a svéd Malmö városa. De most ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, kicsit emlékezzünk vissza a tavalyi évre, amikor egy héttel később volt az 57. dalverseny. A tavalyit egy nem olyan régóta versenyző ország szervezte, mivel Düsseldorfban, Németországban Ell & Nikki megnyerte az 56. dalfesztivált, így tavaly az azeri fővárosban, Bakuban tartották a méltán híres európai énekversenyt.

   Színvonalas volt, a dalok is jók voltak viszonylag, valamint a style is, csak az a bizonyos újítás nem tetszett, miszerint a dalok meghallgatása után lehetne csak szavazni, s így persze, hogy kevesebb szavazat érkezik. Ez sajnos megmarad idén is.

   Na, de most inkább muzsikáljunk, ugyanis voltak jó dalok, mint már említettem. Ilyen volt például a győztes svéd dal, a visszahúzódó Loreen Euphoriája, az orosz nagyik, a macedónok, a németek, az azeriek, s még sokan mások, de mindenkit azért nem akarok megemlíteni.




   

Ja és a Compact Disco, magyarok:



   Továbbá: a többi ország, de tavaly is voltak nagyon gáz dalok, sajnos, idén is vannak. 

   Mindegy, most a lényeg, hogy szurkoljunk ByeAlex-nek, hátha megnyeri, bár elterjedt hír - bár igaz is -, hogy nem szavaznak a magyarokra a politikánk miatt, szóval köszi Mr. Magyar Politika, de most ne ezzel foglalkozzunk, inkább csak élvezzük a dalokat, ha akarjuk! Vagy nézzetek mást, de bűn kihagyni...

BYEALEX CSAK CSÜTÖRTÖKÖN LÉP FEL, MA NEM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése