Oldalak

2012. október 29.

M.A.Z. Filmajánló: Apa ég!


APA ÉG!
(THAT’S MY BOY)


116 perces amerikai vígjáték, melyet 2012 nyarán mutattak
be a mozikban. Főbb szereplői: Adam Sandler és Andy Samberg.


   Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva Amurri Murtino) - melyik kamaszfiú ne álmodozna erről -, és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad. 
30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia, - aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.


  Félve néztem meg ezt a filmet, mert Sandler korábbi filmje, a Jack és Jill nem éppen sikerült jól. Szó, mi szó: pocsék volt. Katasztrofális. Mások olyan korábbi filmjeit is lepontozták, mint a Kellékfeleséget például, ami egy nagyon jó film. S a filmes pontok és vélemények alapján az Apa ég! is hasonló. De kellemesen csalódtam, ugyanis tetszett. Néha voltak erőltetett poénok is, de azok is jók voltak. Ajánlom, de csak kemény idegzetűeknek.

  Benne nagyon jó jelenetek. A nagyi, Vanilla Ice, biciklizés, Chad, testvérszex, tanárnéni, 43.000 stb.... nagyon jó, ha megnézed... ha nem nézed meg, lehet, hogy az is jó, de mivel ez egy filmajánló, ajánlom, hogy megnézd.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése