Oldalak

2012. október 11.

M.A.Z. Filmajánló: Hotel Transylvania


A film főbb adatai:
- 2012-es amerikai animációs vígjáték
- moziban játsszák még!
- 91 perc (ha közben pisilned is kell, akkor 200)
- Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez


Sztori:
Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.
Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik - míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.


Vélemény:
Adam Sandler mostani filmjei (pl. Jack & Jill) eléggé pocsékul sikerültek, s poénok ritkán fordultak elő. Mármint az értékelhető fajtájúak. Na, de kérem. A Hotel Transylvania végre újra jó lett, vicces, haláli, van benne romantika és dráma is. Főleg humor, meg ilyenek. Nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek, ugyanis... lenyűgöző... Röviden. Tömören. Nézzétek meg családdal, barátokkal, idegenekkel, egyedül vagy ahogy összejön, mert mese, de jó mese... :-D Szakmailag kidolgozott, hiteles stb. Simán megérdemel egy magas pontszámot, mint a...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése