Oldalak

2012. március 14.

Blog rovatok

Jövőhéttől kezdve cikktípusokkal drukkolok elő (jaj, de jó!), ami azt jelenti, hogy minden héten vagy második héten egy adott témában írok valamit. Mit is jelent ez?

A fenti táblázat eléggé jól bemutatja. Kész, passz. Csillag.

De ha valaki nem értené...:

Hétfőnként hetente berakunk (mint ha többen csinálnánk : D) egy filmet, s őszinte véleményünkkel ajánljuk, nem ajánljuk. Ennek a rovatnak Lookin' It lesz a címe. Ez hetente van, hétfőn (kivéve ha mégsem, de ezek biztos valami magán dolog miatt fordulhatnak elő - de nem beszélek róla - ne is kérdezzétek... ha persze érdekel, ha lecsillagozzátok, akkor minek beszélek...) jelenik meg. A cselekmény részletezése után a 3 kategória közül értékelem, miszerint: 1: nagyon olyan (rossz); 2: félszer nézhető; 3: egyszer nézhető; 4: jó (a legtartalmasabb értékelési irányelv) vagy 5: szipiszupiszupperbazijódeténylegnagyonkirály (és ezt még a szótár se fogadja el, na szuper...).

Keddenként Conservations c. rovatunkkal jövök, melyben valami hosszú, nagyon terjedelmes, végtelenségig mesélhető, vagy pici sztorit vesézgetek ki, ahogy ezt a magyar címben is lehet látni!

Szerdán, és pénteken nincs külön rovat kiszabva, maradjon ennyiben.

Csütörtökön a csütörtökről elnevezett Thursday Smart c. rovatban mutatunk be igazi felfedezéseket, bazi nagy okosságokat, emberölőnyi, világraszóló tudományos feltevéseket. Ez az első olyan rovat, ami kéthetente jelenik meg.

Előfordulhat, hogy mire erre a pontra érsz (bocsánat, ha tegezem), nem látod már a táblázatot, és nem tudod beilleszteni, behatárolni a következő napokat, hogy most Péntek melyik napon is van, ezért újra beillesztjük a fenti táblázat másolatát.


Ha full ugyanazt másolnánk be, akkor unalmas lenne, és már más színeket sincs kedvem alkalmazni, tehát hosszas konzultálás után, Google keresési idő alatt (kb. 0,15 mp.) így döntöttünk:


Szóval, a péntekről ne essék szó, hisz már esett...

Szombaton a WeekendPro nevű rovatban ajánlunk néhány hétvégei programot, úgy kb. kéthetente, és erről ennyi szót elég fecsérelni. Figyeljétek meg, a vasárnapnál több lesz.

Vasárnapon a hét legjobb eseményeit mutatjuk be WHTW nevű rovatunkban, ahol már egyből kvízkérdéssel kezdünk, miszerint mit jelent a WHTW rövidítés? Válaszokat bármilyen emelt díjas számra várjuk.

Amúgy tényleg hosszabb a vasárnap. Nem hazudtunk - hisz miért tettük volna?

Ha valaki figyelmesen elolvasta a táblázatot, látja, hogy alul szerepel: "változó". Félreértés ne essék, vagy matematikai vagy nyelvi botlás, nem létezik ilyen nevű nap. A vasárnap után minden kezdődik elölről, hétfő... Pfuj!

Néha-néha, valamikor, este vagy délutántájt, egyszer-kétszer, hetente-havonta feltűnik az utolsó rovatunk, az IT is Funny, melyben a Windows gyönyörűségeit mutatjuk be.

* Keresheted, hogy ez minek a jelmagyarázata, hisz az egész bejegyzésben ez az egyetlen *-jel, meg az előbbi. Azaz már három *-jel van. De mit magyaráz az első *-jel? Ha megtalálod szólj! Ugyanúgy emelt díjasra küldjétek!

Ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése