Oldalak

2012. március 9.

Mi rejlik a Kinder tojásban, manapság?

Biztos, hogy az olvasók 14 év fölötti tagjai gyűjtötték a Kinder Megleptésben található figurákat, amivel játszottak. Akik 14 év alatt vannak (jóval alatta) azok esetleg még mindig gyűjthetik. De mit?


Mit gyűjthettünk korábban?
Voltak vízilovak, Star Wars jelmezben meg hétköznapi ruhában. Voltak szellemek, kísérteti agyszülemények, kiskocsik, nyomozórókák és hasonlók, amikkel a gyerek jól eltudott játszani.



De mi van most?
A szuperkrokodillabda 2012
Egyik nap kaptam egy darabot, és mi volt benne, na mi? Egy krokodil. Nem olyan krokodil, amit mozgatni tudsz meg ilyenek, hanem egy labda krokodil. De nem olyan, amire gondol mindenki... Ez papírból volt. Kibontom, egy gyűrött zöld izé volt benne, ami össze volt tekerve. Kérdeztem: most újrahasznosítható szemetet adnak??? Nem... Ezt neked kell felfújni, de ha felfújtad, a lyukat nem tudod betömni. - DE AKKOR KIJÖN A LEVEGŐ!!!!!!! Nem, erre nem gondoltak. Hisz nem volt semmilyen dugasz a "csomagban". Vagy esetleg a Copyrightos vagy az összerakós papírt kell összegyűrni és azzal begyömöszölni... Nem megy bele. Kaptam egy  labdát, amit nem lehet betömni. Mint minden labdát ezt is feldobhatod (hisz ha eldobnád - nem menne valami messze), de ahogy beleütsz, félig leeresztődik... Minden ütésnél fel kell fújni. Akkor ez egy sportos játék jó tüdővel rendelkező gyerekeknek - nem mintha óriási lenne a mérete. Papír - szakad - tönkremegy. Elszakad, mert ugye egyszerűen csak feldobta valaki, és már kész is. Gyors játék. Cellux segítségével sikerült rendbe hozni, de akkor is, milyen ez már?????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése