Oldalak

2012. március 19.

LOOKIN' IT 1.: Minden végzet nehéz

A filmajánlós rovatunk első bejegyzése a Diane Keaton és Jack Nicholson főszereplésével, 2003-ban debütált

MINDEN VÉGZET NEHÉZ
(Something's Gotta Given)

A film arról szól, hogy:
A képen az egyik legjobb jelenetet láthatjuk,
bár akik nem tudják miről szól, nem nevetnek.
Marin (Amanda Peet) egy harmincas éveiben járó lány, aki egy hatvanas pasival, Harry-vel (Nicholson) jön össze. Harry elve, hogy nem jár korabeli nőkkel, mert neki a harmincasok jönnek be. Éppen kapcsolatot akarnak teremteni (úgy!), mikor a vidéki házba, ahova Marin vitte Harry-t, betoppan Erica, Marin anyja, valamint annak testvére. Rendőrrel fenyegetik, meg kést tartanak feléje, hisz mit keres egy meztelen férfi a házában. Később kiderül, hogy lányának pasija. Lassan, de megbékél vele, de egyszer csak Harry-nek szívrohama lesz, irány a kórház!
A kórházban jobbnál jobb jeleneteket láthat a kedves vagy mogorva, vicces, vagy akármilyen tulajdonságú néző. Ekkor zúg bele Harry orvosa, Julian (Keanu Reeves) Ericába. Rövidesen a fiatal-idős pár (Harryék) szakítanak, s ekkor kezdenek barátkozni igazán Harry és Erica. Hogy mennyire barátkoznak, és hogyan, azt nem részletezném, de szerintem rá lehet jönni.
Hosszú bonyodalmak után, Párizs, a színdarab és Julian után* összejön a korban összeillő páros és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. HAPPY END

*: nem tudod, mik ezek? hát persze, hisz nem nézted meg.

Miért is jó a film?
Azért mert vicces, romantikus, meg ilyenek. Nagyon érdemes megnézni, mert még a komoly ember is szakad a nevetéstől - ezt nem magamra értem.


Szerezd meg,
nézd meg,
szeresd meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése