Oldalak

2012. március 31.

Megasztár ????

Mi ez a túlspécizett műsor, amelyben elvileg már évek óta énekeseket keresnek? Idén nem is a tehetségekre koncentrálnak, hanem arra, hogy a másik kereskedelmi csatornát (mely az eredeti nevet az azonos című német televíziócsatornáról kapta) leelőzzék.

A Csillag születik és az X-faktor című műsorban, meg a korábbi Megasztárokban is volt egy óra, melyen a mutató szépen közeledett a kezdési időhöz, vagy esetleg egy digitális mutatta, ahogy telik az idő. A mostani Megasztárban egy erősen kilökődő visszaszámláló van, mely 59-nél indul el és azt látjuk, ahogy 14-szer kilökődik (mikor már csak 45 másodperc van hátra), mert utána még bevágnak egy reklámot (ez nem gond), de utána ugyanúgy lökődik... Irritáló!!! Hozzáteszem, hogy a legelső Döntőben (mi az, hogy döntő? a döntő az, mikor már vége, az utolsó adás...) volt a legrövidebb reklám, azaz teljesen végigment majdnem ez a kilökődő visszaszámlálás.

Minden reklám (ezen a csatornán) ezzel kapcsolatos, mikor kiírják, hogy "ajánló". Korábban és a másik kereskedelmi csatornán oldalt, a sarokban van a visszaszámlálás, ha elindítják a 24 órát. Itt mi lenne (mert amúgy nincs ilyen), ha tegyük fel elindítják a visszaszámlálást reggel 10-től, kiírják, hogy 40860 és attól kezdve csak lökődnek ki a számok???

Tovább...

Csillagdal... nem mondok semmit.

Főcím: mik azok a színes vackok? Cukorka, kilökő furulya, vagy verőér, lila sündisznó tüskéi, pattogó üveggolyók vagy az is cukor (lsd. a képen)... minden dobog. Az ember már elfelejti a kilökődő visszaszámlálást, erre már megint dobognak. Betűket egyesével berakni, kisiskolások így tanulják meg, vagy mi? Persze az is dobog. A végleges főcímet, meg 10 oldalról megmutatják. Szívességet tesznek azoknak a nézőknek, akik vagy szemből nézik, vagy pont a tévé mellett ülnek, vagy éppen valakivel beszél, még úgyis egyenesnek látja a térhatás miatt.



Majd kijönnek Tilláék, szokás szerint kiabálnak, a ruhák meg finoman szólva érdekesek.

Claudia az egyik adás elején leoltotta a zsűrit, hogy tapsoljanak a versenyzőknek. Ha erre uszítani kell a nézőket... az baj.

Miért nézem ezek után? Nem nézem, csak mindig olyanoknál vagyunk, akik nézik.

Milyen érdekes, hogy már ők is segítenek az RTL Klub által kezdeményezett segítő akcióban, a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítványban. Milyen eredeti ötlet.

Nem is a dalokkal foglalkoznak a műsorvezetők, hanem hogy most együtt van-e X és Y. Egyik azt mondja, másik azt, az bevallja. Korábban is ez volt. Mi ez, pletykakutató?

Kész. Vége.
És nem csak én gondolom így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése