Oldalak

2012. március 20.

CONSERVATIONS 1.: Azok az oroszok!

Az oroszokról mindenkinek a csatározás, meg háborúzás jut az eszébe, és a történelem során ez is volt a jellemző, de manapság, mint minden országban, itt is találhatunk poénos dolgokat.

Az ember el se hinné, hogy a volt kommunista országról, hány darab poénos videó van a legnagyobb videómegosztó portálon (nincs mit, médiatörvény...), valamint a keresőoldalakon. Több ezer. Ha a videómegosztó portálra (nincs mit kormány, mert elég hosszú ezt így leírni) beírtok valami olyat, hogy: Funny Russia vagy Only in Russia, akkor nagyon sok találat örvendeztethet meg.

Roovid kis ízelíto, mit tésznyek az óroszok:


Ezekből az oroszok lakberendezési és mezőgazdasági ismeretei és tudománya jól tükröződik :-)

2. KAPCSOLJUK ÉLŐBEN MOSZKVÁT! - mint ha hivatalosan lett volna 1. pont

Nem tudom, hogy rajtam kívül bárki is észre vette volna, de ha a televízióban élőben kapcsolják Moszkvát, akkor mindig a Vörös teret mutatják. Nem ez a gond! Sőt nem is gond, de érdekes!
Ha a Vörös teret mutatják - ugye este - sosincs ember a téren.

Bővebben: A Vörös tér Oroszország egyik legszebb látványossága, de mikor este kapcsolják, sosincs ott senki. ??? Este nem mennek ki az utcára? Pedig nem is olyan későn van az adás, meg ilyenek. Nem sportosak, nem levegőzősek, nem szeretnek kimenni a szabadba, otthon punnyadnak? AKKOR OTT A HELYEM!!! :-)

- Спасибо Россия -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése