Oldalak

2012. március 26.

Buranovskiye Babushki

Korábban már írtam az oroszok humoros dolgairól.

Én nagyon kedvelem az Európa szerte ismert és szeretett Eurovíziós Dalfesztivált, és mindig van egy kedvencem, akinek szurkolok - mellékesen mindig nagyon jó helyen végez, mint például 2007-ben Helsinkiben az ukránok - Verka Serduchka 2. helyezett lett, a videó lent található.

A lenti videóhoz hozzáfűzöm: a videón látható nő igazából férfi, de így van sikere. Lehet, hogy megőrjít, de azért mégis jó :-)


Az idei (2012-es) kedvenc - mindig valami humoros (számunkra) dal az - az oroszok dala, melyet hat orosz nagymama ad elő, a buranavói nagymamák, Udmurtföldről (Oroszország). A népzenét és pop zenét játszó nagyik '72 óta szórakoztatják zenéjükkel a közönséget.
Nem beszélek (írok) annyit, kukkantsák meg, ha úgy gondolják!:
(Ez a blogos izé, pont azokat a videókat nem engedi belinkelni, amit akarok, ezért a szöveg alatti linkre kattintsatok!)


Buranovskiye Babushki: Party For Everybody
(Kattints ide!)
Az idei repertoárban van még számunkra vicces című dal, mint a Kuula, melyet elég elhúzva mondanak, ami minket arra a dologra emlékeztet. Van még nem annyira muzikális, mint inkább szöveges "dal", meg hasonlók, melyeket 2012. május 22-én, 24-én és 26-án hallhatunk Bakuban, ha kimegyünk oda, de az M1 is közvetíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése