Oldalak

2012. április 6.

Garfield Szafarimánia

Garfield, a lusta lasagnát evő haspók macska, aki nagyon sok gyermek életét aranyozta be akár a televíziós műsorokban, akár a képregényes Garfield magazinban. Ma már - mint más régi kedvenceket, például a Tom és Jerry-t - ezt is megcsinálták agyonmodernítve, hogy így meg úgy mozog, de a gyerekeknek, esetleg még felnőtteknek is a régi, kézzel rajzolt Garfield a kedvenc.

Garfield magazin most is van még, de iszonyat drága.
Korábban megjelent a SPAR és INTERSPAR áruházakban egy Garfieldos matricásalbum-gyűjtemény, a Garfield Dzsungelmánia. Ennek akkora sikere volt, hogy idén (2012) újra matricákkal drukkolt elő a SPAR a kövér macskával! :-)

Ez a SZAFARIMÁNIA.
Őszintén szólva, én nem gyűjtöttem a Dzsungelmániás matricákat, meg igazából ezt sem, de járunk a fent megnevezett áruházlánc üzleteibe, és ha már úgyis kapjuk 2.000 Ft fölött, akkor nem dobom ki. Ez azt jelenti, hogy megvannak a matricák, de nem gyűjtői szinten, azaz nem veszem meg a matricásalbumot meg ilyenek (pedig csak 490 Ft).
Csak, hogy reklámozzam: gyűjtőalbum: már említettük, 2.000 Ft felett kapsz egy zacskó matricát (5 db), de 99 forintért kapsz egy bizonyos kék csomagot is. Semmi extra, csak nem kell 2.000-t fizetni - bár úgy ingyen lenne.

Egyik nap néztem valamit egy könyváruház honlapján, mikor ott volt egy ezzel kapcsolatos link. Ennek van honlapja: játékok, matricák, információk meg minden. A játékokhoz regisztrálni kell.

Megnéztem őket.
Négy szint van: Amerika - Afrika - Ázsia - Ausztrália

Amerika: egy keselyűvel kell repülnöd érméket felszedve úgy, hogy ne ütközz másik madárhoz, sziklához vagy esőfelhőhöz.
Jó kis feladat, de nem mindent fordítottak le alaposan, így nem tudom, mit jelent az, hogy Zaigraj Ponovno. De utána rájöttem: ez egy szlovén szó, mely azt jelenti, hogy Játszd újra! - egy kis nyelvtanulás sosem árt.


Afrika: itt állatokat kell lefényképezni, úgy hogy közben egy furgonban mész. Egyre gyorsul, és utána a semmit fotózod már le.
Ennél semmi gond nem akadt, max. az, hogy baromi nehéz.

Ázsia: egy jak hátán kell megmaradni, úgy hogy a BAL és JOBB gombbal kell dőlnöd rajta.
Hazudik, mikor tanácsot ad: ha ezt látod: (lent), akkor ne balra "dolj", hanem jobbra!

És újra a nyelvtanulási lehetőség...


Mindegy, a matricák jók, és ez a lényeg.
Kivéve, ha valamiből kettő van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése