Oldalak

2012. április 24.

Hol a hulla? - a játék

A Hol a Hulla egy nemzetközileg ismert Amerikából elterjedt logikai és tippelési játék, melyet egy félőrült amerikai játékmániás talált ki 1964-ben.

A játék célja az volt, hogy 2 szekrényből kitalált melyik rejti a hu lát, azaz valamilyen népi hangszert. Kezdetben nagy sikerrel tombolt, mikor kiderült, hogy a keresendő "terméket" igazából egybe kell írni, s emiatt a kitalálót életfogytiglanra ítélték...


2005-ben jött újra divatba. A műsort csakis őrült, vagy félőrült ember vezetheti, ez szabály.

Mára már tényleg csak a név maradt fönn, a "termék" nem valódi.

A szabályok a játékosnak sorba kell állítania két szekrényt, amihez valljuk be nagy fizikai tehetség és önbizalom kell. Miután a versenyző berendezte a játékterét, a műsorvezető kihívja öt, s az egyik szekrénybe berak valamit, amit meg kell találnia. A versenyzőnek erre 10 perce van, valamint három segítsége: telefonos segítség; élő közönség tagjának tippje valamint a felezés. A felezésnél megfelezzük a szekrényeket, így a kettő helyett, már csak egy szekrényben lehet a megkeresendő termék.

Ha a játékos jól rájön minél kevesebb idő alatt, akár 20.000.000 forintot is nyerhet, s ha később találja el, akkor neki kell fizetnie. Megéri játszani.

A szekrények lakatra vannak zárva, így nem lehet őket kinyitni, ezzel a játékosnak megnehezítettük a dolgát. Haha!

A műsoridő további 30 percét reklámok és az őrült műsorvezető rohangálása és begolyózása tölti ki.

Vajon rájön a játékos, hogy...
hol a hulla?

Kiderül minden ebben a sok értelemmel rendelkező kreatív játékban.




A játék nem létezik, ez egy nagy baromság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése