Oldalak

2012. április 18.

Invisible mexicanos

Láthatatlan mexikóiak

A láthatatlan mexikóiak (spanyolul: invisible mexicanos) olyan nem biztos, hogy Mexikóból származó férfiak és nők, akik az uszodákban és más olyan sportlétesítményekben (ahol sávokban helyezkednek el az emberek) egy adott üres vagy félig üres sáv helyett azt választják, amiben több ember sportol.

A név eredete, az eredeti történet
- a láthatatlan mexikói elnevezés egy középkori angol kifejezés, melyet az úszni szerető emberek találtak föl.
- egy bizonyos angol főnemes éppen úszni készült, s talált magának egy ideális üres sávot, melyben nyugodtan úszhatott volna, mikor egy mexikói származású ember beszállt az ő sávjába. A főnemes ideges lett, mert a mellette lévő sávban nem volt senki. A feszült Lord végül lenyugodott és mosolyt erőltetett az arcára. A Lord és a mexikói elkezdett úszni. A Lord második alkalommal lett ingerült, mert a mexikói olyanféle csapkodó, hiperaktív, helytelen gyorsúszásban vetett véget az első körnek, hogy a Lord köpni-nyelni nem tudta azt a vizet, amit a mexikói a szájába fröcskölt (ez így tudom, hogy elég perverz..., de nem arra gondoltunk, nem úgy mint Ön).  A Lord vörös volt, mint a tűzoltókészülék. De újra nyugalmi állapotba került (tudom, hogy ez is perverz, de ez a sztori...). A Lord megállt az első kör után, s mire pislogott egyet, már két mexikói volt ott. Meglepődött arcot vágott, majd a másik sávra nézett, ami még mindig üres volt. A Lord és a csapkodó mexikóiak együtt úsztak 2-3 körön át, amikor is megtelt a másik sáv. Mexikóival. A Lord sávjában végül a Lord, két mexikói, egy gyermek az édesanyjával és egy másik úriember volt, míg a mexikói sávban 4 spanyol ajkú volt. A mexikói sávban kevesebben voltak, s a Lord gondolkozott: átmenjen-e a másik sávba. Végül nem ment át, mert akkor sok csapkodás sorozata érte volna őt. De a Lord sávja-beli mexikói nem ment volna át... A Lord tök ideg volt! Miután szétcsapkodták, s végzett az úszással, elment zuhanyozni, ahol az összes zuhanyzó foglalt volt, s mindenki kiabált - spanyolul. A Lord nem bírta a spanyol nyelvet, meg a mexikóiakat sem... ettől kezdve meg főleg nem...




Hogyan ismerhetjük fel a modern láthatatlan mexikóiakat?
- külső tulajdonságok: nem feltétlenül tényleg mexikóiak; magasak; szőrösek; szeretnek a zuhanyzóban meztelenül futkorászni meg ilyenek; rondák
- ruházati tulajdonságok: szemüveg (nem feltétlenül); márkát nem ismerő ruhák
- beszédi tulajdonságok: zuhanyzóban ordít, egyébként meg csendes


Miért láthatatlan mexikóiak a láthatatlan mexikóiak?
- mert a mexikóiak társai, akik később jönnek, igazából már eleve ott vannak, ezért jön az általunk elsőnek hitt mexikói a mi sávunkba.
- másodszor meg, ha néha felnézel, tele van a sáv velük, néha meg alig, de utána megint mind ott van!


Miért maradt meg még a modern világban is ez a név?
- mert a hangos beszéd, a szőrös test (rondán szőrös, mielőtt valaki begerjedne), meg csapkodás valahogyan a mexikóiakra emlékeztet.



Ha ilyet láttok, már szakszóval is kitudjátok fejezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése