Oldalak

2012. április 5.

Munkaügyek - IrReality Show



A most már MTVA műsorai közül kevés olyan van, ami nekem elnyeri/elnyerte/elnyerheti a tetszésemet. Volt néhány, ami korábban tetszett, mint például a Maradj Talpon! és a Magyarország, szeretlek, amelyek igazából még most is jók, de már nem szoktam nézni. Volt még néhány műsor, amelyekre már nem emlékszem, de nagyon kevés volt.

Most is mindent átvettek a másik csatornáktól, meg új értelmetlen hülyeséggel jöttek, az agyonreklámozott Marslakókkal, meg a Szövetség...

De egyvalamit nem reklámoztak nagyon, de nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. A Munkaügyek című IrReality Show.

(A szöveg a kép után folytatódik.)

Hátsó sorban (balról): Elek Ferenc, Tamási Zoltán, ?, Murányi Tünde, Mucsi Zoltán.
Első sorban (jobbról;csak a változtatás kedvéért): Molnár Piroska, Fodor Annamária, Kovács Lehel


Ha azt mondom, hogy a forgatókönyvet Litkai Gergely, Hadházi László és Kovács András Péter írta, akkor a Showder Klub hívői már érezhetik, hogy ez nem lehet valami ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, NEEEE!

Miről szól? Ahogy a mondás is tartja: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. És ez igaz erre a műsorra. A munka minden humorát bemutatja, a sajtótájoktatótól, a weboldalig, a céges parti rosszul való megszervezésétől a hivatal berendezéséig.


Érdemes legalább egyszer belenézni, esetlegesen utána folytatni, hisz olyan poénos színészek és színésznők vannak benne, mint Molnár Piroska, Murányi Tünde, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc vagy Tamási Zoltán...

Vasárnap 21.25 M1
(Most vasárnap (ápr. 8.) pont nem lesz húsvét izé miatt,
de interneten belenézhetsz, meg várhatsz egy egész hetet.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése