Oldalak

2012. április 8.

Hogyan üssük el az időt a metrón?

Röviden:

Hogyan üssük el az időt a metrón?

Bővebben:

Milyen foglalatosságokkal üssük el a metrón töltött időt olyan esetben, ha utazótársunk nincs, akivel megtárgyalhatnánk a főnök baromságait, a kolleginák szépséget, esetleges negatív tulajdonságait, valamint semmi olvasásra alkalmas eszköz, mely lehet akár könyv, újság vagy bármiféle olvasnivaló, és nem tudjuk eldönteni, mit csináljunk, s ne unjuk halálra magunkat, miközben A ponttól, ahol felszálltunk, a B pontba érünk, ahol ugyanis leszállunk?

Rövid válasz:

     "Miért nem hoztál magaddal valakit, vagy valami unaloműzőt, te ostoba? Így jártál, megérdemled."

Terjedelmesebb válasz, lehetőségek:
  1. Unjunk halálra magunkat, ne csináljunk semmit, jusson eszünkbe a korábban közölt rövid válasz.
  2. Nézzünk végig az összes emberen, és találjunk ki történeteket, mint például: milyen a családi hátterük, vagy gazdagok, esetleg szegényebbek-e? Vajon éppen most van valami konfliktus a családban, és éppen most hagyja-e el a pasi a nőt, vagy a nő a pasit? Azaz gyártsunk családi hátteret!  FIGYELEM! Nagyon legyünk körültekintőek, mert az emberek azt hihetik, hogy őket nézzük, veszélyes, ha például egy nagy pacákot elemzünk.
  3. Magoljuk be a metró megállóit, és átszállási lehetőségeit! Ajánlott időtartam: 12 megálló fölött. Szükséges hozzá: jó memória és a megállók általános ismerete. FIGYELEM! Óvatosan végezzük, mert szintén fenn áll a korábban említett veszély (lásd egyes pont).
  4. Osszunk, szorozzunk, méretarányosítsunk! Hány ember fér el egy ülősorban? Számoljunk nagycsomagos, kistatyós mamákokkal, nagyobb területű emberekkel, kisgyerekekkel! Szokásos veszély a bámulásról felmerülhet.
  5. Keressünk híres embereket a szerelvényben! Átlagban 1 az 1000-hez, hogy ez megtörténik, de celebmániásoknak nagyon ajánljuk.
  6. Vegyünk nagy levegőt, miközben a metró két olyan megálló között halad el, ami a víz alatt van.  FIGYELEM! Ezt csak a kettes metrón lehet elvégezni Batthyány tér és Kossuth Lajos tér megállók között. Valamint a jövőbeli négyes metró Fővám tér és Szent Gellért tér megállók között - de mire az megépül, addigra érdemesebb kipróbálni a többi elfoglaltságot.
  7. Tippeljük meg, hány méter lehet a megállók között. Ha bejön... honnan tudod, hogy bejön?
  8. NE ÉN OLDJAM MÁR MEG. OLDD MEG MAGAD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése